Acmella kivonat 5 ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
675 Ft
Azonnali aktív hatás a ráncok ellen. Hatékony növényi kivonat, könnyen, széleskörűen felhasználható szinte az összes kozmetikai készítménybe. Serkenti a fibroblasztok biomechanikai működését.

Leírás és Paraméterek

INCI: kapril / Triglicerid (és) Spilanthes Acmella Flower Extract 

A kivonatot Franciaországban készítik.

Az acmella kivonat egy tiszta, enyhén sárgás olajszerű folyadék, szagtalan.

Ajánlott adagolása:  2% a kozmetikum teljes tömegére vonatkoztatva

Olaj bázisú, növényi kivonat koncentrátum az afrikai Spilanthes Acmella virágából. Kiváló hőállóság jellemzi. Hatékonyan fokozza a bőr feszességét, javítja megjelenését, halványítja a mély ráncokat. Serkenti a fibroblast biomechanikai funkciókat. Hatóanyagként segít újra szervezni a bőrünk szerkezetét és láthatóan kisimítja a bőr felületén keletkezett ráncokat.

Hatásmechanizmusa:

  • Fokozza a természetes kollagének közötti kölcsönhatásokat.
  • Belülről feszesíti a bőrt
  • Erősíti a bőr szerkezetét
  • Fokozza a sejtek dinamizmusát, összehúzza a bőr sejthálóját
  • Azonnali, hatékony bőregységesítő hatású

 

Ajánlott felhasználása:

  • Anti-aging termékek: ránctalanítók, szemkörnyék ápolók, szérumok
  • Testápolás: feszesítő termékekbe, striák kezelésére szánt termékekbe, fogyás/terhesség után megereszkedett bőr feszesítésére

Tárolás: Zárt edényzetben hűvős, közvetlen napsugárzástól védett helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő