Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ápoló, kollagénes hajzselé

Ez a recept egy ápoló, nagyon kellmes illatú hajzselét ad. A tartása nem lesz 136 órán át tartó, extra erős, és mozdíthatatlan, cserébe könnyen fésülhető, csillogó és puha lesz a hajad tőle, miközben a formáját is tartja.

Ja, és mondtam már, hogy ápol is? :)

A keveréshez szükséged lesz egy tálkára, amiben kb. 2 dl folyadékot gond nélkül tudsz nagy elánnal keverni, egy pumpás flakonra, mérlegre, mini habverőre és kanálra.

Az ápoló, kollagénes hajzselé receptje

Mérd ki a vizet, és add hozzá a glicerint, apránként, villámgyors keverés mellett add hozzá a xantán gumit! Keverd csomómentesre, ne aggódj, ha nem látod eléggé zselésnek, a xantán guminak idő kell, hogy a végleges gél állagot felvegye. Egyenként kever hozzá a többi hozzávalót, és mindegyiket jól keverd el! A kész terméket tedd pumpás flakonba!

Nedves hajon használva erősebb tartást ad, de így sem lesz roppanós-száraz és kócos a hajad, mint a cukor alapú hajformázóktól. Száraz hajon használva kicsit láthatatlanabb, de így is ad tartást és fényt is.

A kollagén ápolja, selymessé teszi, és erősíti a hajat, de a zselé rugalmas tartást is ad. A Silk glow allergénmentes illat tesz fel a pontot az i-re, így az illata is mennyei, luxus kategóriás lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: kencekészítés blog