Menü
Ár:
380 Ft
Termék címkék: búza protein

Búza protein 10 ml

Ár:
380 Ft
Kapható választék:
Válassz kiszerelést:

Tiszta, természetes, kizárólag növényi alapú. Megbízható, ellenőrzött, GMO mentes forrásból. Növényi keratinnak is hívhatjuk - 100%-ban természetes, növényi eredetű. Kiváltja az állati keratint, egyezik az emberi szervezetben előforduló keratinnal.

Leírás és Paraméterek

CTFA INCI név: Hydrolyzed Wheat Protein
EU INCI név:Hydrolyzed Wheat Protein
CAS szám: 94350-06-8
EINECS szám: 305-225-0

Leírás

A búza azokban a tápanyagokban gazdag, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges haj és a hidratált ápolt bőr biológiai egyensúlyához. A búzaprotein összetevőinek köszönhetően képes arra, hogy hatékonyan bejusson a hajrostokba, eközben aminosavjai beépülnek és táplálják, hidratálják a hajat és ehhez hasonlóan a bőrt.  
A búzaprotein használatával egészségesen hidratálttá ennek köszönhetően fényessé, selymessé és könnyen fésülhetővé tehetjük a hajat, Hidratáló hatású így megakadályozza haj negatív ionokkal való statikus feltöltődését. 
A búzaprotein akár krémben, kozmetikumokban, fürdő készítményekben is hatékonyan alkalmazható, mivel a bőrre jótékony hatással van. használata biztosítja a bőr rugalmasságát, nagyon gyors hidratálását, így jelentősen növeli annak rugalmasságát fiatalos megjelenését. Alacsony molekulaszámú anyagok keverékei, ide tartozik a hidrolizált búza protein is, melynek összetételébe tartoznak a telítetlen savak, vitaminok és foszfolipidek amik köztudottan stimulálják a kollagén szintézisét a bőr rugalmasságát, kisimítja az apró ráncokat és bőrhibákat. A búza protein összehúzza a pórusokat, aminosavak egész komplexusával rendelkezik és nagyszerűen hidratálja és táplálja a stressztől legyengült bőrt.
A búzaprotein nedvességpótló és anti-age hatással is rendelkezik.

Felhasználás és hatás

A búza protein hatékonyan csökkenti a ráncok görbületét 37,8%-kal és fényesebbé teszi a szempillánkat 133 %-kal

  • Kiváló hajvégápoló

  • Erősíti a hajat és a bőrt

  • Gyors hidratáló

  • Nedvességpótló és anti-age hatású

A búzaproteint tartalmazó hajvégápoló készítmény kiválóan ápolja, erősíti, hidratálja és kiegyenesíti a sprőd, töredezett hajvégeket. Segíti a haj regenerálódását és pozitív töltésével a száraz beteg haj és hajvég negatív töltöttségét közömbösíti. Megakadályozza a szálló haj érzetét. A haj sima és jól kezelhető lesz a vele készített kozmetikum használatával.

Nagyszerű és rendkívül kedvező árú "GREEN LINE" hajkondicionáló készíthető a Plantage NL hajbalzsam és a búzaprotein segítségével.

Általános alkalmazási koncentráció: 0,5-1%

Tárolás

Tárolása hűvös zárt edényzetben, közvetlen napfénytől védve történjen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!