Menü
Ár:
645 Ft
Termék címkék: ceramid

Ceramid 10 ml

Ár:
645 Ft

Ceramid intenzív hatóanyag. A szérum segítségével helyreállíthatod a bőröd természetes hidratáltságát.  100 % tisztaságú, természetes, növényi eredetű. Minden bőrtípushoz, ekcémás, fáradt, irritált bőr számára készített kozmetikumokhoz.

Leírás és Paraméterek

INCI név: Aqua (and) Phospholipids (and) Sphingolipids

Jellemzők

Az általunk forgalmazott Ceramid 2%- ban tartalmaz lipideket lamellás, folyékony kristályos formában. A növényi eredetű lipid keverék, alkotói legalább 10% ban szfingolipidek (ceramidok, glycoceramides = cerebrozidok). Helyreállítja a száraz és repedezett bőr esetén a lipid határt és kiegyenlített nedvességtartalmat hoz létre.

Intenzív hatóanyag, kiváló minőségű, kizárólag növényi alapanyagokból előállított termék. A ceramid megtalálható a bőr felső rétegeiben, elengedhetetlen az egészséges működéséhez, kulcsszerepet játszik abban, hogy a bőr megtartsa a nedvességet. Használata segíti az ekcéma és a pikkelysömör tüneteinek enyhítését. Kitűnően hidratál, javítja, támogatja a száraz bőrt, csökkenti az öregedés látható jeleit, enyhíti a finom ráncokat és vonalakat.

Azoknál, akik ekcémában szenvednek, gyakran előfordul, hogy a bőrük felső rétegében kevés a ceramid, ezért érdemes ilyen tartalmú krémet, vagy fürdőkozmetikumot, sampont készíteni, ezáltal hatékonyan megelőzi, vagy mérsékli a bőr irritáltságát, érzékenységét, kipirosodását.

ceramid visszaállítja repedezett, száraz bőr természetes nedvesség tartalmát. Krémekhez adva a bőr selymesen puha és kellemes tapintású lesz. Erősíti a bőr ellenálló képességét a környezeti ártalmakkal és kórokozókkal szemben.

 

Felhasználás

Adagolás: Krémekben, kozmetikumokban a teljes tömegre viszonyítva 5-10 %

Vízben oldható, sárgás-barnás színű, enyhe jellegzetes illatú növényi eredetű oldat.

A készítmény pH értéke 3-10 közötti lehet. (savas és lúgos készítményekben egyaránt alkalmazható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!