Cetil-alkohol 100 gramm

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
200 Ft

Gyógyszerkönyvi minőségű, növényi eredetű cetil alkohol

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kakaóvaj 100 gramm Kakaóvaj 100 gramm
1.010 Ft
E vitamin 10 ml E vitamin 10 ml
660 Ft

Leírás és Paraméterek

INCI: Cetyl alkohol
CAS: 36653-82-4

Növényi eredetű zsíralkohol, tipikusan stabilizátorként, állgjavítóként, segéd emulgeátorként használják.

Jól működik a víz-az-olajban és az olaj-a-vízben emulziókban is, emulgeáló hatása mellett hatékony bőrlágyító tulajdonságokkal is rendelkezik. A cetil alkohol a bőrt hidratálttá, kondícionálttá és puhává teszi. A krémekhez, kozmetikumokhoz, emulziókhoz adagolt cetilalkohol segíti a krémek jobb beszívódását, meggátolja a bőrfelület zsíros utóérzetét, a bőrt mattítja.

Krémkészítéskor az olajos fázishoz adjuk melegítés előtt. Átlagos felhasználási arány 1-3%.

gramm 200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: cetil-alkohol