Easy Cream krémalap - 100 gr
629 Ft

Easy Cream krémalap - 100 gr

Várható szállítás: 2024. december 05.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az Easy Cream krémalap egy lenyűgöző vegán összetételű kozmetikum alap, melynek segítségével könnyedén készítheted el a saját személyre szabott bőrápolódat. A könnyen felszívódó, lágy és bársonyos textúra olyan érzést nyújt, mintha luxus spa kezelés részese lennél.

629 Ft

Leírás és Paraméterek

Könnyen felszívódó, vegán, növényi összetevőkből készült krémalap bőrápoláshoz. Készítsd el hatóanyagaink segítségével a bőrödhöz leginkább illeszkedő krémet.

Az Easy Cream krémalap alkalmas arc- és testápolásra is. Könnyű emulziós krém, de kellően sűrű és selymes ahhoz hogy kedvenc arckrémedet megalkothasd kiváló hatóanyagokkal és vitaminokkal kombinálva. Napraforgómag olaj felhasználásával készült, bársonyos textúrájú, vegán kozmetikum.


Miért válaszd az Easy Cream krémalapot?

  • könnyű, bársonyos textúrájú kozmetikai krémalap, amely selymes érzetet hagy a bőrön
  • teljesen kész krémalap, nincs szükség további sűrítésre, tartósításra
  • igény esetén szín- és illat hozzáadása lehetséges
  • napraforgómag olaj felhasználásával készült
  • vegán
  • állatkísérlet mentes
  • pH 5-6
  • fehér, viszkózus krém

A terméket maximum 3% plusz adalékanyagokkal dúsíthatjuk (illat, vitamin, hatóanyag, olaj, színezékek, stb.)


Hogyan készítsd el, ha személyre szeretnéd szabni?

  1. Mérd ki a krémalapot egy keverőtálba.
  2. Add hozzá a kiválasztott adalékanyagokat (extra olaj maximum 3%-ig, illatolaj/illóolaj maximum 1%-ig ajánlott). Ne adj hozzá túl sűrű, ragadós olajat.
  3. Keverd 5-10 percig, amíg minden hozzáadott extra anyag teljesen diszpergálódik a krémalapban.
  4. Töltsd ki a neki szánt megfelelő tégelybe.

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

gramm 100

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik ezt a terméket megvették

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Szólj hozzá!