Menü
Ár:
1.820 Ft

Elasztin

Ár:
1.820 Ft

Elasztin - A kötőszövet lényeges alkotóeleme. Hidratáló, ránctalanító és sejtmegújító hatású kozmetikumok alapanyaga. Feszessé, rugalmassá teszi a bőrt.

(a kép illusztráció)

Leírás és Paraméterek

A bőrápolás területén az elasztin méltánytalanul elhanyagolt téma, mert a kollagén kapja meg a rivaldafény nagy részét. A bőr kollagén tartalma növelhető, javítható számos módon, ám sajnos az elasztin utánpótlás már nem ilyen egyszerű, viszont ugyanolyan fontos a sikeres bőrfiatalításban.

INCI: Hydrolyzed Elastin

CAS: 91080-18-1

EINECS: 293-509-4

Hatás

  • öregedés gátló
  • bőrfiatalító
  • belülről tölti fel a ráncokat
  • bőrfeszesítő
  • napfény hatására lebomlik, ezért fontos a bőr megfelelő védelme

Az elasztin nemcsak a bőröd feszességéről gondoskodik, hanem az érfalaid rugalmasságáról is. A kor előre haladtával ez a külső-belső rugalmasság szépen lassan megszűnik. Az elasztin egy fehérje, amely amino savakból áll, mint glicin, valin, alanin, és a prolin.
A legkönnyebben úgy tudod tesztelni, hogy mennyi elasztin van a bőrödben, hogy a kézfejeden megcsippented egy picit a bőrt és ha azonnal visszaugrik, akkor még nincs mitől tartanod. Azonban ha néhány másodpercre van szüksége ahhoz, hogy az eredeti helyére visszakerüljön, akkor bizony jöhet az elasztin utánpótlás.

Az elasztin öregedés gátló, segít megőrizni a bőr kollagén szintjét, továbbá serkenti a bőr feszességét és fiatalosabb megjelenését. A napfény felgyorsítja az elasztin és kollagén lebomlását a bőrben, így mindig gondoskodj a megfelelő fényvédelemről.

Felhasználás

Víz oldékony összetevő, ajánlott adagolása a kozmetikai készítményekbe 5-10 %.

űrtartalom 10ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!