F vitamin 10 ml

F vitamin Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.240 Ft

Segítségével csodássá varázsolhatod a bőröd és a hajad. Kiváló ráncfeltöltő és sebgyógyító hatású. Megelőzi a bőr kipirosodását és a pattanások kialakulását.

(a kép illusztráció)

Leírás és Paraméterek

INCI: Linoleic Acid, Linolenic Acid
CAS: 60-33-3, 463-40-1 
EINECS: 200-470-9, 207-334-8

  • esszenciális zsírsavakból áll, melyek a szervezet építőkövei
  • sebgyógyító
  • ráncfeltöltő
  • segíti a haj növekedését
  • megfékezi a haj töredezését
  • csillogóvá teszi a hajkoronát

Az F-vitamin hatékonyan csökkenti a pattanások kialakulásának kockázatát. Ez a vitamin két zsírsavból áll; a linolsavból és a linolénsavból. A linolsav tekinthető a legteljesebb zsírsavnak. A szervezet nem képes előállítani az esszenciális zsírsavakat, így azt élelmiszerrel az emésztőrendszer útján, vagy kozmetikumokkal bőrön keresztül tudod pótolni.
Most a külsőleges használatáról lesz szó. A zsírsavak elsődleges funkciója, hogy javítsák a károsodott szöveteket és újakat hozzanak létre. Az F-vitamin elősegíti a sebgyógyulást, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat a bőrben, ezáltal segít a méregtelenítésben, ami egészségesebbé teszi a bőrt és a haj is gyorsabban fog tőle nőni. Segíti a herpesz és az apróbb sebek gyógyulását.

Az F vitamin hatékonyan segít helyreállítani a bőr szarurétegét és varázslatos módon hat a víz- és zsírhiányos bőrre. Megújítja a száraz, érzékeny és pikkelyes bőrt, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően megelőzi a pattanások kialakulását és a bőr pirosságát.

Jótékonyan hat a hajszálakra az F-vitamin, revitalizálja, kondicionálja a hajkoronát, selyemfényűvé és egészségessé teszi. Megállítja a haj töredezését és méregteleníti a fejbőrt, így segítve a hatóanyagok felszívódását.

Az F-vitamin, mint esszenciális zsírsav segít az antioxidánsoknak mélyebbre hatolni a bőrben, hogy ott fejthessék ki a hatásukat, ahol igazán szükség van rájuk. Így nem a ráncok felülete lesz kezelve, hanem alulról lesz alátámasztva a bőr.


Ajánlott adagolása a készterék tömegére vonatkoztattva: 0,5-3,0%
Alkalmazási pH-tartomány: 3,0-10,0
Oldhatóság: olajban oldódó

űrtartalom 10ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő