Fahéj illóolaj 10 ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
730 Ft

A fahéj olaj fertőtlenítő, gombaölő, vírusölő és antibakteriális hatású. Nyáron antibakteriális készítmények hasznos alkotója.

Kapható választék:
Választható kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

INCI: Cinnamomum zeylanicum

A fahéjfa Délkelet-Ázsiában, kiváltképp Srí Lankán és a Szunda-szigeteken honos.

A fahéj illóolajat a ceyloni fahéjfa belső kérgéből valamint a kínai kasszia fahéjfa hámozatlan kérgéből vízgőz-desztillációval nyerik. Az olaj előállításának hozama 0,5-4,0%. A kérgek mellett a fahéjfák leveleiből és leveles hajtásvégeiből is állítanak elő illóolajat.

Afahéj ilóolaj főbb alkotórészei a fahéjaldehid, az eugenol és a fahéjsav.

Használhatjuk masszázskészítményekben, antibakteriális, gyulladás csökkentő készítményekhez, aromaterápiához, hangulatjavító illóolaj keverékekben és parfümkészítéshez. Megfázás elleni cseppek, szájüregi öblögetők, valamint inhalálószerek alkotórészeként is gyakran találkozhatunk vele.

űrtartalom 10ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: fahéj, illóolaj