Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Feszesítő testápoló hab

Általában csak 1-2 hatóanyagot használunk egyszerre egy receptben, nemhogy agyonüssék egymás hatását. Most viszont nem viccelünk, bevetjük a feszesítő nehézágyúkat. Ha bevállalós vagy, fokozhatod a hatást a csípős illóolajokkal!

Ez a testápoló nem csodaszer, de a rengeteg bőrtápláló hozzávalótól a bőröd selymesen puha lesz, ha itt-ott megereszkedett, striák vannak, azoknak segít visszarendeződni.

Feszesítő testápoló hab

A mandula olajat, argán olajat, és az Olivem-et vízfürdőben melegítsd, amíg az emulgeátor el nem olvad! Add hozzá a kávé vajat és a ligetszépe olajat, keverd olvadásig, ha túlságosan lehúlne, tedd vissza a vízfürdőbe! Melegítsd fel a vizet és a glicerint hasonlóképpen! Add hozzá a hamamelis vizet!

BOTMIXERREL vagy a robotgép habverő karjával folyamatos keverés mellett add a vizes fázist az olajokhoz! Ha homogén a krémed, keverd hozzá az E vitamint, a tartósító szert és a gélesítőt! A kész krém így extra könnyed és habos lesz, igazi luxus darab!

A kávé vaj illata érződni fog, ezért ha illatosítasz, vedd ezt figyelembe, használj valami édeskés illatot, esetleg erősíts rá a kávé illatra vanília, csoki vagy kávé illat hozzáadásával!

Tartalomhoz tartozó címkék: kencekészítés blog