Menü
Ár:
4.890 Ft

Folttisztító-, fehérítő-só (nátrium perkarbonát) 2400 gramm

Ár:
4.890 Ft

Nátrium perkarbonát / Folttisztító-fehérítő só. Gazdaságos 2400 grammos kiszerelésban. Hatékonyan távolítja el még a legmakacsabb foltokat, szennyeződéseket is. Klórmentes, környezetbarát!

Leírás és Paraméterek

További információk a termékről:
Folttisztító-, fehérítő-só (nátrium perkarbonát) - 2400 gramm
Cikkszám: 1-0007

IUPAC név: Natrium-perkarbonat
Szinonímák: Dinátrium-karbonát, Nátriumkarbonát-peroxihidrát
CAS: 15630-89-4
EINECS: 239-707-6

Származás: Termékünk az Európai Unióból származik
Megjelenés: Fehér színű, 10,4-10,6 pH értékű granulátum.

Felhasználás:

 Egy környezetbarát tisztítószer, az oxigénes folteltávolítók, fehérítők hatóanyaga. Oldódás során, mosószóda (nátrium-karbonát), víz, valamint, aktív oxigén keletkezik. Az aktív oxigén, oxidációs hatása révén erős tisztító, fehérítő, folteltávolító, fertőtlenítő és szagtalanító képességgel rendelkezik.

Használhatjuk mosáshoz, áztatáshoz, folteltávolításhoz, folttisztításhoz, ruhák,- függönyök fehérítéséhez, színek felfrissítéséhez. Kiváló sütő tisztításhoz, edényekhez, serpenyőkhöz. Használhatjuk mosódióhoz, mosószódához, mosógömbhöz.


Használata:

A megnedvesített foltra szórjuk kevés folttisztító sót, majd enyhén dörzsöljük be. Kis időre hagyjuk állni majd öblítsük ki vagy mossuk ki a ruhát normál mosóprogrammal. Tegyünk a mosáshoz is nátrium-perkarbonátot ezzel a színeket védjük és fokozzuk a mosószerünk hatékonyságát.

  • Makacsabb foltok esetén a kezelést megismételhetjük.
  • Gépi mosáskor elegendő 2-3 evőkanállal a mosópor, adagoló rekeszébe szórni.
  • Áztatáskor 5 liter hideg vízhez adjunk 2-3 evőkanál nátrium-perkarbonátot.

Az itt található tanácsok, ajánlások saját tapasztalaton alapulnak. Ennek ellenére tanácsos felhasználás előtt próbát végezni. Szem és bőrirritációt okoz.


Hatás:

Nagy hasznát vehetjük olyan szerves foltok és szennyeződések eltávolításánál, melyek eddig komoly fejtörést okoztak: hatékonyan megbirkózik a nehezen eltüntethető fű, tea, piros gyümölcs foltokkal is (málna, szeder, ribizli stb.). Nem fakítja a színeket. Roncsolás-mentesen tisztítja a ruhát szövetet.


Tárolás:

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen, gyermek elől elzárva tárolandó.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!