Menü
Ár:
950 Ft

Folttisztító-, fehérítő-só (nátrium perkarbonát) - 500 gramm

Ár:
950 Ft
Hatékonyan távolítja el még a legmakacsabb foltokat, szennyeződéseket is. Klórmentes, környezetbarát!

Leírás és Paraméterek

IUPAC név: Natrium-perkarbonat
Szinonímák: Dinátrium-karbonát, Nátriumkarbonát-peroxihidrát
CAS: 15630-89-4
 
EINECS: 239-707-6
 
Megjelenés: Fehér színű, 10.4-10.6 pH értékű granulátum.
 
Felhasználás: A folttisztító fehérítősó egy széles körben alkalmazott környezetbarát tisztítószer, az aktív oxigénes folteltávolítók, fehérítők hatóanyaga. Vízben oldódva a nátrium perkarbonátból, mosószóda (nátrium-karbonát), víz valamint aktív oxigén keletkezik. Az aktív oxigén erős, tisztító, fehérítő, folteltávolító képességgel rendelkezik.
 
Használhatjuk mosáshoz, áztatáshoz, folteltávolításhoz, folttisztításhoz, ruhák,- függönyök fehérítéséhez, színek felfrissítéséhez.
 
Kiváló a sütő tisztításához, edényekhez, serpenyőkhöz. Használhatjuk mosódióhoz, mosószódához, mosógömbhöz.
 
Ajánlott felhasználás: A megnedvesített foltra szórjunk kevés folttisztító sót, majd enyhén dörzsöljük be. Kis időre hagyjuk állni, majd öblítsük ki vagy mossuk ki a ruhát normál mosóprogrammal. Tegyünk a mosáshoz is nátrium-perkarbonátot ezzel a színeket védjük és fokozzuk a mosószerünk hatékonyságát. Makacsabb foltok esetén a kezelést megismételhetjük. Gépi mosáskor elegendő 2-3 evőkanállal a mosópor adagoló rekeszébe szórni. Áztatáskor 5 liter hidegvízhez adjunk 2-3 evőkanál nátrium-perkarbonátot.
 
Nagy hasznát vehetjük olyan szerves foltok és szennyeződések eltávolításánál, melyek eddig komoly fejtörést okoztak: hatékonyan megbírkózik a nehezen eltüntethető fű, tea pirosgyümölcs foltokkal is (málna, szeder, ribizli stb.). Nem fakítja a színeket. Roncsolás mentesen tisztítja a ruhát, szövetet.
 
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!