Glicerin 200 ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
500 Ft
Gyógyszerkönyvi tisztaságú. Ph.Eur. 99,5% Növényi eredetű glicerin
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Törökországi rózsa illóolaj 10 ml Törökországi rózsa illóolaj 10 ml
2.000 Ft
Cetil-sztearil alkohol 30/70 100 gramm Cetil-sztearil alkohol 30/70 100 gramm
250 Ft

Leírás és Paraméterek

INCI: Glycerin
CAS: 56-81-5
EINECS: 200-289-5

Színtelen, szagtalan, viszkózus anyag, íze édeskés. Magas a fajsúlya, 1 liter súlya kb. 1250 gramm.

A glicerin a szappankészítés, valamint biodízel gyártása során nagy mennyiségben keletkezik. Ipari mennyiségben a biodízel gyártásakor annak a melléktermékeként állítják elő, növényi alapanyagokból.

A glicerint használhatjuk:

  • szájvizekben és fogkrémekben sűrítésre és cukormentes édesítésre
  • folyékony- és átlátszó szappanok készítéséhez
  • samponokban állagjavításra és a habzás fokozására
  • krémekben hidratáló összetevőként

Kozmetikumokban max 10%-ban használjuk, mert nedvességmegkötő hatása révén a bőrt belülről száríthatja ha túladagoljuk.

 

Használhatjuk még:

  • gyapjú ruhák mosásakor az öblítőhöz adagolva
  • a ház és a kerti eszközök gumi részeinek ápolására
  • segítségével fagyálló folyadékot készíthetünk
  • bőrkabát ápolására alkalmas szert készíthetünk belőle.

A füstgépekben használatos folyadék fő összetevője.

A glicerin kiváló nedvességmegkötő hatású.

A levegő páratartalmából nedvességet von el és ezzel gátolja meg a bőr kiszáradását.

Gyógynövénykivonatok esetén az etanol helyettesítésére használják.

Ajakápoló, vagy egyéb vízmentes készítményekbe általában a megszilárdulás folyamata alatt adagoljuk.

A glicerin segítségével készíthetünk átlátszó szappant is.

 

Tároljuk hűvös helyen, légmentesen lezárt edényben.

űrtartalom 200ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: glicerin