Glyceryl Stearate SE

gliceryl stearate se Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
250 Ft
Növényi eredetű, PEG mentes emulgeátor, ami nem csak stabil emulziót ad, de a krém konzisztenciáját is beállítja. Alacsony zsírtartalmú krémekhez ideális. Az ár 20 g-ra vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

INCI Name: Glyceryl stearate

CAS: 123-94-4

A Glyceryl stearate SE "ön-emulgeáló" (self-emulsifying) alapanyag, ami képes más segédanyagok nélkül stabil emulziót létrehozni. Növényi eredetű emulgeátor, HLB 5.8, így V/O emulziókhoz használható. O/V emulziók segéd-emulgeátoraként, és sűrítőjeként is használható.

Elefántcsont színű pellet vagy pikkely, szagtalan, zsírban oldódik.

Minden bőrtípusra használható, babaápolásban, napvédőkben és általános hidratáló készítményekben is.


A zsírfázishoz adjuk, olvadáspont 55°C

Ajánlott felhasználási arány: 1-10%

gramm 20

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő