Menü
Ár:
3.390 Ft

Húsvéti nyuszi - gyertya szilikon forma

Ár:
3.390 Ft

Egy nyuszi formájú gyertya meghozza a húsvéti hangulatot mindenki otthonába. Ez az ikonikus figura pozitív és vidám szimbóluma a tavasznak, így bármilyen formában mosolyt csal az emberek arcára. Készítsd el saját nyuszigyertyádat ezzel az egyszerűen használható szilikon formával, és zsebeld be a vidám reakciókat az ismerősöktől és családtól!

Leírás és Paraméterek

Engedd szabadjára a képzeleted, és fokozd a gyertyaöntés, kézműveskedés élményét szilikon gyertyaöntő formáinkkal. A nyuszi formájú szilikon gyertyaforma ideális választás a kreatív és egyedi gyertyakészítéshez. Előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság, hiszen a szilikon anyag könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

A rugalmas anyag lehetővé teszi az egyszerű kibontást, így a kész gyertyák könnyen eltávolíthatók a formából anélkül, hogy sérülne a különleges formájuk. A szilikon forma kitűnő hővezető, biztosítva a gyertyák egyenletes és szép formáját. Emellett a szilikon nem tapad a viaszhoz, így a gyertyák esztétikusan készülnek el, megőrizve eredeti formájukat.

Szilikon forma méretei:

Szélessége: 8 cm

Magassága: 11 cm

160 gr viaszra lesz szükséged ehhez a formához.

Anyaga:

Kiváló minőségű szilikonból készült (kifejezetten gyertyakészítéshez tervezett), amellyel elkészítheted álmaid gyertyáját. Ez a szilikon puha, vastag, ellenáll a deformálódásnak és a fakulásnak. Nagyon rugalmas, tapadásmentes, hogy könnyen és sérülésmentesen kiszedhesd az elkészült alkotást a formából.

Felhasználási területek:

A forma alapból felhasználható bármilyen kreatív tevékenységhez, úgy mint epoxi gyantához, szappanöntéshez, agyagformázáshoz, vagy gipszformák öntéséhez (melyet akár a gyerekek saját kezűleg festhetnek ki) stb, gyertyakészítéshez pedig csak egy apró lyukat kell szúrni a forma tetején, amin átfér a kanóc.

Ideális ajándék minden alkalomra:

Széles felhasználási módjainak köszönhetően különböző otthondekorációk készíthetők vele. Kiváló lehet nem csak saját felhasználásra, hanem ajándéknak is. Ajándékozd az alkotás örömét családodnak, barátaidnak különféle ünnepekre, alkalmakra!


Hogyan használd a húsvéti nyuszi - gyertyaöntő szilikon formát?

  • Gyertyaöntéshez egy vastag tűvel szúrj a szilikon tetején egy lyukat (ez lesz majd a gyertya teteje), azon húzd át a pamutkanócot óvatosan, majd rögzítsd a nagyobb, nyitott részen a kanócot egy hurkapálca segítségével. 

Tipp: Ha elég stabil a forma, azaz nem fog elborulni/elhajolni (pl. egy széles, laposabb forma), akkor öntheted bele bármiféle segédeszköz nélkül az olvasztott viaszt. Ha azonban olyan a formád, ami várhatóan elborul/elhajlik (pl. egy magas, vékony forma), akkor tedd egy pohárba az egész formát, és frissentartó fólia galacsinokkal rögzítsd a formát úgy, hogy kibéleled a pohár és a forma közötti részt (azaz stabilan álljon a forma a pohárban).

  • Ha illatosítani és színezni szeretnéd, akkor azt most adhatod hozzá az olvadt viaszhoz.
  • Öntsd bele a formába a kiválasztott, felolvasztott gyertyaviaszt (lehet, repce-, szója-, paraffin-, vagy méhviasz, de keverheted is őket).
  • Várd meg amíg teljesen megszilárdul a viasz a formában. 
  • Miután teljesen megszilárdult, kiveheted a kész gyertyát a formából.

Hogy tisztítsd a szilikon formát?

Egyszerűen tisztítható. Kézmeleg, szappanos vízzel mosd el, majd legalább 24 órát hagyd száradni mielőtt újrahasználod elmosás után. Teljesen száraznak kell lennie használat előtt. 

Közvetlen napfénytől és hőtől védve tárold!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!