Menü
Ár:
1.445 Ft
Termék címkék: könyv, környezetbarát

Környezetbarát háztartási praktikák

Ár:
1.445 Ft

A "Környezetbarát háztartási praktikák" című könyvben olyan tippeket, tanácsokat adunk olvasóinknak, amelyeket őseink biztonsággal, nap, mint nap alkalmaztak.

Leírás és Paraméterek

A "Környezetbarát háztartási praktikák" című könyvben olyan tippeket, tanácsokat adunk olvasóinknak, amelyeket őseink biztonsággal, nap, mint nap alkalmaztak. A környezetbarát tisztítószerek használatával élvezetesebbé, könnyebbé, biztonságosabbá, esetek többségében gazdaságosabbá válik a házimunka. A könyv tartalmazza a különböző természetes tisztítószerek használatát, mint például: mosószóda, fehérítő só, bórax, mosódió, citromsav, ecet, szódabikarbóna stb.

A könyv olvasója tippeket kaphat arról, hogy a ruhák és a lakás tisztítására milyen módszerek vannak, valamint a foltok eltávolításához nyújt nélkülözhetetlen segítséget. Segítségével gond nélkül elkészíthetjük első szappanunkat is, mellyel megtesszük az első lépést az önellátó háztartás felé. Reméljük, kiadványunk segítségével olvasóink könnyedén megbirkóznak a szennyeződések vegyszermentes eltávolításával. Bízunk benne, hogy "Környezetbarát háztartási praktikákkal" elősegítettük az Ön és otthona egészséges tisztaságát.

 

ISBN: 978-963-08-0895-8
Oldalak száma: 62
Nyelv: magyar
Formátum: 147*207*10 mm
Súly: 290g
Kiadás éve: 2011
Szerző: Dombóvári Adrienn
Kiadvány típusa: ismeretterjesztő könyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!