Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Krémes tusfürdő recept

Valljuk be, a szappan nem mindenkinek jön be. Van, aki nem szereti azt a jellegzetes érzetet, amit a bőrön hagy, van, aki szereti, ha jobban habzik, van, aki egyszerűen csak a folyékony tisztálkodószereket kedveli. Itt egy új tusfürdő recept, ami kellemes, krémes habbal tisztít, olajtartalmával ápol is, és kíméletes a bőrhöz. Nagyon rugalmas recept ez is, bátran kísérletezz, és szabd át!

Krémes tusfürdő recept

Szükséged lesz még egy keverőpohárra, mérlegre és keverőpálcára/kanálra. Esetleg vízfürdőre, ha a lauryl glucoside nem oldódik azonnal.

Mérd össze a mosóalapot és a cocoglucoside-ot, add hozzá a lauryl glucoside-ot. Ha nem keveredik könnyen, akkor lassan melegítsd addig, amíg az összes fehér "felhőcske" eltűnik a keverékedből. Apránként keverd hozzá a mandulaolajat! Ha van más, kedvenc olajad, nyugodtan cseréld le arra!

Végül add hozzá a glicerint és a vizet, tartósítószert és az illatokat! Keverd, amíg teljesen homogén nem lesz! Elképzelhető, hogy egy kicsit felhabosodik, ilyenkor hagy állni pár órát, és utána töltsd a flakonba!