Menü
Ár:
620 Ft

Lauryl glucoside

Ár:
620 Ft
Kapható választék:
Válassz kiszerelést:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ylang - Ylang illóolaj Ylang - Ylang illóolaj 10 ml
1.490 Ft

SLS mentes samon alap Kímélő mosóalap
820 Ft

Lauryl Glucoside - sűrítő, habképző, kondicionáló, tenzid. Zavaros, viszkózus, vizes oldat. 

Leírás és Paraméterek

Habképző, kondicionáló, emulgeálószer. Hatékonyan sűríti a mosó, tisztítószereket, segíti a haj tisztítását. Jó bőrgyógyászati kompatibilitás és viszkozitást növelő hatás jellemzi.

INCI: Lauryl Glucoside
CAS: 110615-47-9

 

Tulajdonságok és felhasználás

Sűrítő tenzid, zavaros, viszkózus, vizes oldat. Erősen lúgos (ph 11,5-12,5), így legtöbbször citromsavval hozzák a termékek ph értékét a kívánt tartományba.

Alkalmazható kozmetikai felületaktív, tisztító készítményekhez. Érzékeny és törékeny bőrre is alkalmas.

 

Adagolás

  • arclemosó (10-20%)
  • tusfürdő, habfürdő, sampon (15-30%)
  • Más Glucoside-ekkel, Cocamidopropyl Betaine-nel keverhető.

Tárolás

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

gramm 100

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!