Menü
Ár:
705 Ft

Makadámia olaj

Ár:
705 Ft
Kapható választék:
Válassz kiszerelést:

A makadámdió olaj kiváló magas vitamin és ásványi anyag tartalommal bír. Kiváló bőrápoló, hidratáló, öregedés gátló és bőr feszesítő hatással van. Hajápolásra is kitűnő hiszen erősíti a hajat, vastagítja a hajszálakat, meggyorsítja a haj növekedését, gyógyítja, védi és ragyogóvá teszi a hajat.

Leírás és Paraméterek

INCI név: Macadamia Integrifolia (Macadamia)Seed Oil

CAS szám: 129811-19-4

A makadámia dió olaj hasonlít az emberi bőr által termelt olajokhoz, zsírokhoz, ezért kiváló bőrtápláló tulajdonságairól méltán híres. Antioxidáns tartalma és esszenciális zsírsav készlete csak hab a tortán az öregedés gátló hatás mellett. Mivel hasonlít az emberi faggyúhoz, használatával hidrtálja a bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Öregedés gátló tulajdonságát mélyen a bőrfelszín alatt fejti ki, míg fent a hegeket és a Napégés nyomait tünteti el. Nagyszerű Omega-6,-7 és -9 forrás, mely támogatja az egészséges sejtmembránokat, hidratálja a bőrt, gyorsítja a gyógyulást és feszesebb bőrt eredményez.

A világ vezető fodrászai is előszeretettel használják ezt az olajat, hiszen a kalcium, a vas, a magnézium, a mangán és a cink gazdag forrása; valamint B-, A- és E-vitamintartalma is nagyon magas. Samponban, balzsamban vagy valamilyen hajápoló szerben használva gyógyítja, védi és ragyogóvá teszi a hajat. Intenzív ápolás és gyengéd tisztítás jellemzi, valamint erősíti a hajat, így védve azt a mindennapi környezeti ártalmaktól. Rendszeres használatával láthatóan gyorsabb a haj növekedése és vastagabbá, élettel telibbé válnak a hajszálak.

Tulajdonságok

  • kiválóan ápolja a hajat
  • nem tömíti el a pórusokat (nem komedogén)
  • nem irritálja az érzékeny bőrt 
  • segíti a sejtek regenerálódását
  • természetes E vitamin tartalma miatt szuper antioxidáns
  • semlegesíti a szabadgyököket
  • fitoszterol tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású
  • hidratáló hatású, nem hagy maga után zsíros érzett a bőrön
  • kiváló érzékeny, száraz, érett bőr táplálására
  • a zsíros bőrt kiegyensúlyozza
  • sebgyógyításra, napégésre
  • enyhe fényvédő hatással rendelkezik

Felhasználás

  • arckrém
  • babáknak szánt készítményekben
  • testápoló (balzsam, vaj, lotion)
  • fürdőolaj
  • anti aging kozmetikumok
  • szappanhoz
  • masszázsolajhoz
  • hajvédő krémbe
  • hajszérumba, hajápolóba
  • napvédőbe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!