Menü
Ár:
585 Ft

Növényi Szkvalén

Ár:
585 Ft
Kapható választék:
Válassz kiszerelést:

Növényi szkvalén (squalane) Olíva olajból készült. Serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét, táplálja és hidratálja a bőrszöveteket.

Leírás és Paraméterek

INCI név: Squalane

CAS szám: 111-01-3

EINECS szám: 203-825-6

Hatás

  • bőrlágyító

  • bőrrokon anyag

  • megóvja a bőrt a kiszáradástól

  • kisimítja a ráncokat

  • minden bőrtípusra alkalmas

  • szemkörnyék ápolására és szépítésére

  • haj ápolására

  • bőrregeneráló hatású

  • a vele készült kozmetikumok gyorsabban szívódnak fel

  • nem fényérzékeny, így naptej is készíthető vele

A bőrben és a bőr által termelt faggyúban is megtalálható (bőrrokon) ez a tiszta, növényi eredetű, olíva bogyóból készült olaj, a növényi szkvalén. Hidratáló, bőrpuhító hatása miatt natúr kozmetikumokban is kedvelt kozmetikum alapanyag. Gyorsan felszívódik, tápláló és ránctalanító hatású, minden bőrtípus ápolására alkalmas. A növényi szkvalén mérsékli a hámlást, megakadályozza a bőr kiszáradását. Elősegíti a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való jutását. Cserepes ajkak ápolására szánt ajakírba enyhülést hozhat az elkínzott szájaknak.

Hajvég ápoló készítmények elengedhetetlen összetevője, de hajbalzsamba téve is igazi csodaszer lehet.

Felhasználás

  • szérum
  • krém
  • testápoló
  • ajakír
  • hajbalzsam
  • hajvég ápoló
  • hajpakolás
  • arcolaj
  • sampon
  • napvédő

Javasolt adagolás

  • max 20 % (nagyobb mértékben használva folyékonyabb lesz a krém)
  • nem hőérzékeny, így kozmetikum készítésnél adagoljuk a zsírfázishoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!