Paraffin olaj - Paraffinum Liquidum gyógyszerkönyvi tisztaságú

Paraffin olaj - Paraffinum Liquidum gyógyszerkönyvi tisztaságú Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
210 Ft

Paraffinum Liquidum  gyógyszerkönyvi tisztaságú Ph.Eur

Színtelen, tiszta folyadék.

Az ár 100 ml-re vonatkozik. Válassz a legördülő listából.

Leírás és Paraméterek

INCI: Paraffinum Liquidum / Mineral Oil. 

CAS:8012-95-1
EINECS: 232-384-2

Egyéb ismert neve: paraffinolaj, folyékony paraffin, fehér olaj

A paraffin olajat használják a kozmetikumokban, élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban. Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint az olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Kozmetikai ipar, gyógyászat alkalmazza kenőcsök, krémek, enyhe hashajtók alapanyagaként. Nem ajánlott nappalra és éjszakára egyaránt paraffinos krémet használni.

A bőrön át nem szívódik fel, de olykor pont ez a cél (pl. napolajoknál). Vízzáró réteget képez a bőrön (szeles, hideg időben hasznos). Nem engedi lélegezni a bőrt, így késlelteti az öregedést. Fém felületek oxidációtól való megóvására is haszálják. Élelmiszeripari gépek csúszó alkatrészeinek kenését biztosítják vele.

 Tárolás:

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen, gyerekek elől elzárva tárolandó.

Mentés

Mentés

űrtartalom 100ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő