pH mérő papír szalag

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.998 Ft

A magas minőségű pH indikátor papír segítségével egyszerűen és pontosan meghatározhatod a saját készítésű szappanok, krémek, kencék, vagy akár a tested savasságát, lúgosságát.

Leírás és Paraméterek

A magas minőségű, egyszerű és gyors pH meghatározásra kiválóan alkalmazható pH indikátor papírt Németországból szerezzük be. A színskálával ellátott műanyag adagolódobozkában 5 méter hosszúságú, 7 mm szélességű csík található. Egyszerűen meghatározhatod a saját készítésű szappanok, krémek, kencék, vagy akár a tested savasságát.

A pH indikátor papírok használatára vonatkozó utasítások: Nyisd ki az adagoló forgatásával a felső részt az óramutató járásával ellentétes irányban. Húzd ki a kívánt hosszúságú csíkot, zárd be az adagolót, és tépd le. A csíkot mártsd a vizsgálandó termékbe és még nedvesen hasonlítsd össze a színskálával.

Szuszpenziók, színes, magas viszkozitású folyadék esetén cseppents egy foltot a szalagra és a papírt hasonlítsd össze a szín-skálával. Minden pH értékhez egy meghatározott szín tartozik.

Szappanok pH méréséhez nedvesítsd meg a szappan felszínét, és mártsd a szappanos vízbe, vagy egy kis darab szappant oldj fel vízben, és abba mártsd a pH papírt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő