Sztearinsav

Sztearinsav Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
190 Ft

Gyógyszerkönyvi minőségű, természetes, növényi alapú emulgeáló és konzisztencia növelő. Fokozza a kozmetikai termék eltarthatóságát

Az ár 100 grammra vonatkozik. Válassz a legördülő listából.

Leírás és Paraméterek

Azonosítás:

INCI: Stearic Acid
CAS: 67701-03-5
EINECS: 266-928-5

Viaszosan jellegű, szilárd halmazállapotú, fehér színű.

  Összetétel:

Növényi zsírokból, olajokból származik.

  Javasolt felhasználási területek:

Gyertyák, szappanok, műanyagok, olaj alapú festékek, élelmiszerek, kozmetikumok előállítása során kerül felhasználásra. A sztearinsavat gumiból készült anyagok puhításához is alkalmazzák.

Szappanokban történő használata során a szappan keménysége megnő, különösen a magas növényi olaj tartalmú szappanoké.

A sztearinsav samponokban és más kozmetikumokban alkalmazva fényes, gyöngyházszerű csillogást ad a hajnak vagy a bőrnek.

Kencékben krémekben (másodlagos) segéd emulgeátorként, sűrítőként is használhatjuk. A sztearinsavval készített krémek eltarthatósági ideje is növekszik. A pontos eltarthatóság meghatározáshoz, érdemes próbát végezni kisebb mennyiségű termékkel.

 Tárolás:

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő