Tejsav 80%-os 10 ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
160 Ft
Tejsav 80%-os (E270) - Alkalmazható hámlasztó, depigmentáló maszkokba, samponokba, hajápoló termékekbe. Szabályozhatjuk vele a kozmetikai készítmények pH értékét. Hámlasztó, nedvesítő, hidratáló hatású.

Leírás és Paraméterek

INCI: Lactic Acid

A tejsav egy természetesen előforduló savas anyag, általában tejből és egyéb élelmiszerekből vonják ki. A tejsav egy természetes Alpha Hydroxy sav (AHA) amely bizonyítottan elősegíti a simább, fiatalosabb bőr elnyerését, mivel erősen hámlaszt, serkenti a sejtmegújulást és erősíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A glikolsavak gyengédebb helyettesítője, sokkal kevésbé "irritáló", de legalább annyira hatékony.

A kozmetikumok pH-ját is a tejsavval állíthatjuk be, így sokkal stabilabb termékeket kapunk. A tejsav vízben és alkoholban is oldódik, így könnyen felhasználható kozmetikumkészítésnél. Általában a krémek vizes fázisához, vagy a kész termékhez adjuk.

Ne keverd forró termékekhez, mert az a tejsav lebomlásához vezethet. Vedd figyelembe, hogy nagyobb mennyiségben fényérzékenyítheti a bőrt!

Felhasználási arány: 2-10%
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: tejsav