Menü
Ár:
2.690 Ft

Zeni párásodás- és SLS-mentes szappanalap (fehér) 1 kg

Ár:
2.690 Ft

Fehér, SLS mentes olvaszd és öntsd szappanalap. A szappan felülete nem párásodik, mint az átlagos glicerines szappan esetében. Vásárokban, kültéren, jobban tárolható. Magas pigment tartalmú, vékony rétegben is stabil, intenzív fehér színű. 

Leírás és Paraméterek

SLS mentes, olvaszd és öntsd szappanalap. Intenzív fehér színnel és magas izzadási ellenállással. Ebből az alapból készült szappan felülete még magas páratartalmú környezetben sem kezd el gyöngyözni, a különleges formulának köszönhetően. Előnyös vásározóknak, kiállításokon, és fűtettlen helységben tárolt szappankákhoz.

INCI: Aqua, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sucrose, glycerine, sodium laurate, sodium laureth sulfate, disodium laureth sulfosuccinate, sodium chloride, stearic acid, lauric acid, tetrasodium EDTA

Mi az izzadás egy szappan esetében?

Egy olyan természetes folyamat, amelynek során egy nedvesítő anyag (a szappanok esetében ez a glicerin) magához vonzza a nedvességet. Tehát a szappanunkban lévő glicerin elkezdi magához vonzani a levegőben található nedvességet és ez a folyamat apró vízgyöngyöket hoz létre a szappan felületén. Mivel a levegőből vonja ki a vizet, így minél nagyobb a páratartalom, annál inkább látható a szappanos „izzadás”.

Ez az alacsony nedvtartalmú szappanalap ellenben kevésbé teszi ezt meg normál társaihoz képest, így ennek az alapnak a használata megoldást jelenthet.

Jellemzők

 • Intenzív fehér szín
 • Magas izzadási ellenállás
 • Jó habzás
 • Gyengéd a bőrhöz
 • SLS mentes
 • Hidratáló tulajdonságok
 • Sima felület
 • Nagyon jó tapadás a különböző rétegek között
 • Állatkísérlet mentes
 

Felhasználás

 1. Vágjuk kisebb darabokra az alapot (kb. 1-3 cm).
 2. Olvasszuk fel vízfürdőben 65-70 °C-on vagy mikróban 50-70% - os teljesítményen.
 3. Az alap hőmérséklete NE haladja meg a 75 °C-ot, kerüljük el, hogy felforrjon!
 4. Ha hosszabb ideig szükséges olvadt formában tartani a szappanalapot abban az esetben tartsuk 60 °C-on.
 5. Használjuk az ízlésünknek megfelelő hozzá való Zenicolor színezéket és Humanity illatanyagot vagy Humanity természetes illóolajat.
 6. Zenicolor színezékekkel történő színezés esetén az áttetsző és fehér szappanalapokat 80-20% arányban javasoljuk keverni, annak érdekében, hogy a lehető legjobb színeredményt kapjuk. Így a szappanunk kevesebb színezéket igényel majd, mégis élénkebb színeket kapunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!