Menü
Ár:
3.505 Ft

Zenicolor 5 db-os szappanszínező csomag

Ár:
3.505 Ft

A Zenicolor 5 kifejezetten a Melt & Pour szappanalapok színezéséhez lett kifejlesztve. A színek úgy lettek összeválogatva, hogy a szivárvány bármelyik színét ki tudd belőle keverni. Egyszerűen használható, könnyen adagolható paszta, mely nem löttyen ki, nem folyik szét. Kialakítása olyan, mint egy fogkrémes tubusé, ezáltal a használata is gyerekjáték.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 790 Ft

Leírás és Paraméterek

A Zenicolor 5 kifejezetten a Melt&Pour szappanalapok színezéséhez lett kifejlesztve. A színek úgy lettek összeválogatva, hogy a szivárvány bármelyik színét ki tudd belőle keverni. Egyszerűen használható, könnyen adagolható paszta, mely nem löttyen ki, nem folyik szét. Kialakítása olyan, mint egy fogkrémes tubusé, ezáltal a használata is gyerekjáték.

A csomag tartalmaz egy színmérő kártyát, mely segítségével pontosan ki tudod mérni, hogy egy adott színhez mennyi színező pasztára lesz szükséged.

Pasztel színvilág fehér szappanalappal
Fehér szappanalap és transzparens szappanalap erőteljes színekkel
Transzparens szappanalap élénk színekkel

A csomag tartalma 5 tubus paszta, melyek 30 gramm kiszerelésűek és színintenzitástól függően 12-20 kg-nyi szappanalap színezéséhez elegendőek.

Ha nem áttetsző, de nem is pasztel színű végeredményt szeretnél, javasoljuk, hogy fele-fele arányban keverd a transzparens és a fehér szappanalapot, így kapva végeredményben egy telt színű szappant.

A Zenicolor 5 szappanszínező pasztáival könnyedén készíthetsz ombre vagy többszínű szappant, ugyanis ezek színek nem folynak össze, nem lesz "vérző szappan" a végeredmény.

A színmérő kártya segítségével újra és újra egyszerűen ki tudod keverni ugyanazt a színt.

A Zenicolor 5 szappanszínező pasztái alkalmasak hideg eljárásos szappan színezéséhez is. (Fontos! A színezőpaszta 60°C feletti hőmérsékletű zsírban oldódik fel megfelelően! Az alább látható színskálák a Zeni melt&pour alapjaira vonatkoznak; a hideg eljárással készített szappan színe ettől eltérhet!)

 

Összefoglalva

bármilyen szín kikeverhető
ugyanaz a végeredmény többszöri keverés esetén is
fényálló színek
nem színezi a habot
nem "vérzik" a szappan
egyszerű használat
gazdaságos egységcsomag
a transzparens szappan is áttetsző marad

A színmérő kártya segítségével könnyedén kikeverheted az általad megálmodott színt:

* Ezek az információk a Zeni szappanalap színezésére vonatkoznak, más márka szappanalapjainál a végeredmény eltérhet.

Purple Ingredients: Aqua, propylene glycol, glycerin, sodium laureth sulphate, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, sodium chloride, disodium laurethsulfosuccinate, pigment CI 51319, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolone.

Violet Ingredient: Aqua, propylene glycol, glycerin, sodium laureth sulphate, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, sodium chloride, disodium laurethsulfosuccinate, pigment CI 73915, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolone.

Yellow Ingredient: Aqua, propylene glycol, glycerin, sodium laureth sulphate, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, sodium chloride, disodium laurethsulfosuccinate, pigment CI 21108, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolone.

Blue Ingredient: Aqua, propylene glycol, glycerin, sodium laureth sulphate, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, sodium chloride, disodium laurethsulfosuccinate, pigment CI 74160, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolone.

Green Ingredient: Aqua, propylene glycol, glycerin, sodium laureth sulphate, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, sodium chloride, disodium laurethsulfosuccinate, pigment CI 74260, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolone.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!